ﺗﺎﻣﻴﻦ ﻏﺬﺍﻱ ﻣﻐﺬﻱ ﻭ ﺳﺎﻟﻢ ﺳﺒﺐ ﺍﺭﺗﻘﺎء ﺳﻼﻣﺖ ﻭ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﺑﺎﺯﺩﻩ ﻛﺎﺭﻱ ﻛﺎﺭﻛﻨﺎﻥ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ. ﺑﺮﺍﻱ ﺣﻔﻆ سلامتی ﺩﺭﻣﺤﻴﻂ ﻫﺎﻱ ﻛﺎﺭ ﺗﻐﺬﻳﻪ کارکنان ﺑﺎﻳﺪ ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎ ﻣﻴﺰﺍﻥ ﺗﺤﺮﻙ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﺗﻌﺎﺩﻝ ﻭ ﺗﻨﻮﻉ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺑﺎﺷﺪ.
برای دانلود فایل آموزشی "15 اصل تغذیه مناسب در محیط کار" بر روی لینک زیر کلیک کنید
15 اصل تغذیه مناسب در محیط کار
ﻭ ,اصل ,کار ,تغذیه ,محیط ,ﺑﺎﺷﺪ ,مناسب در ,محیط کار ,اصل تغذیه ,تغذیه مناسب ,15 اصل
درباره این سایت